Relatiebureau voor jong en oud

Two4Life is een relatiebureau voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Want iedereen verdient een fijn lief en een toffe soulmate. Maar soms dient de ware zich niet vanzelf aan. Dan helpen we de liefde toch gewoon een handje? Is niks mis mee. Je schrijft je in bij Two4Life, en na een screening brengen wij je in contact met een andere single.

En dat we daar best goed in zijn, heeft alles te maken met onze deskundigheid en visie.

Singles gelukkig maken, hen samenbrengen op een aangename manier, daar is het ons om te doen.”

Gegroeid vanuit een diepe passie, en aangesterkt tijdens een opleiding tot psychologisch consulente. Empathie en mentaal welzijn staan centraal, ook tijdens de relatiebemiddeling.
Klinkt dat te serieus? Wees niet ongerust, we houden het vooral leuk!

Professioneel en discreet

Online dating? Nee hoor, bij ons verfrissend ‘oldskool’, maar daarom des te waardevoller dankzij persoonlijk contact. De focus ligt op jou, discreet en anoniem als je wil. Zo zorgen wij voor jouw happy match. Alles begin bij een goed gesprek, ook onze zoektocht. Even kennismaken dus, bij jou thuis.

We zijn voornamelijk actief in de provincies Antwerpen en Limburg. Tijdens een screening ervaren we graag wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je verwacht van je partner. We kunnen je ideale man/vrouw niet toveren uit een database, wel uit ons groot netwerk. We zoeken tot we hem/haar vinden. Voor een vaste ‘fee’ regelen we de selectie en ontmoetingen.

Klinkt dat goed?

Laat hier alvast uw gegevens achter

Wij nemen snel contact op voor een afspraak.

Zin in speed dating of singles events?

Laat het ons weten!